Halloween in Epe

11174911_795708890505576_6390330022401789721_n

Griezelen tijdens Halloween in Epe.

Op vrijdag 30 oktober vindt om 19.30 uur het Halloween spelspektakel plaats in het centrum van Epe. Tijdens koopavond zal het winkelend publiek verrast worden door de vele monsterlijke types die uit het niets voor u opdoemen. Kinderen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de griezelspelen en kunnen een gratis scorekaart ophalen bij het Kerkplein. Kom gerust verkleed als je durft!!

Halloween-in-Epe heeft zich bewezen als een succesvol evenement. Deze derde editie van Halloween-in-Epe beloofd een nóg groter spektakel te worden dan vorig jaar. Met een grote groep vrijwilligers en vele verenigingen kunnen Sharon Sabandar (‘De Schminkerie’) en Trees Boonstra (Aventus Apeldoorn) meerdere griezelspelen tegelijk aanbieden en vele verrassende acts neerzetten.

Halloween is van oorsprong een Germaans-Keltisch nieuwjaarsfeest dat plaats vond na het binnenhalen van de oogst. Hier in Epe is het de bedoeling dat de kinderen Epe redden van alle griezels, de heksen, de spoken en de monsters. Daarvoor gaan zij opzoek naar de posten die verspreid liggen in het centrum en daar een opdracht uitvoeren in ruil voor snoep en lekkers. Een spannende uitdaging waar de hulp van ouders misschien wel eens nodig kan zijn.

Nadere informatie:
Datum : Vrijdag 30 oktober 2015
Aanvang : 19.30 uur
Plaats : Kerkplein Epe
Deelname griezelspelen : Gratis scorekaart af te halen
Meer info : www.facebook.com/Halloween-in-Epe
: halloweeninepe@gmail.com

Halloween-in-Epe wordt aangeboden door de Ondernemers Vereniging Epe (OVE).